sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kristallipuuroa


Nyt pitää kaivaa kattilat esiin sillä kohtahan on riisipuurot laitettava porisemaan.Ensin on tehtävä kattila sahaamalla huulivoideputkilo sopiviin paloihin. Päässä oleva pala sopii hyvin emalikattilaksi. Hamahelmi siivutettuna on hyvän kokoinen kahvoiksi. Maalina on valkoinen liuotinpohjainen Miranol sekä musta tussi.Puuron tein kristallimaalista johon laitoin hieman valkoista sekä ryyneiksi kuivikeainetta lääkepurkin kannesta. Puuro on hieman kuultavaa mutta valkoista, maalin ansiosta.
Tässä on toinen kattila vielä odottamassa ehkä luumusoppaa vai mitä? Valo heijastaa pohjaan kuin halokeenilevyllä (vai mitä ne nyt ovatkaan), johtuu läpinäkyvästä kannesta ja kumisesta pohjatulpasta.
Sisällä näkee pienen nyppylän joka johtuu pohjatulpasta mikä on otettu korvakorun klipsin pehmusteosasta.


Nyt jäi taasen sopiva alku seinälampetille tästä klipsistä missä pohjakumi oli. Kattila on messinkiä joten tein kahvat haaranastan viiksistä. Kansi on kirkasta muovia lisättynä pienellä muovinpalalla.2 kommenttia:

  1. Hienoja kattiloita taas! Olisi kiva nähdä minkälaisella sahalla sahaat nuita muovisia juttuja.

    VastaaPoista
  2. Upea kattila. Täytyykin ruveta itsekin miettimään mahdollisuuksiaan... Ilmoittauduit mukaan Ainukan tuunausvaihtoon. Laitatko minulle osoitteesi emailiini: ainoeinontytar.harjula @ gmail.com (ei välilyöntejä), kiitos!

    VastaaPoista