tiistai 23. lokakuuta 2012

Keltsin kauppala

Vanhempien juttujeni kuvista osa on vielä karkuteillä, päätin hieman kuvailla tuota toista nukkisprojektia. Tämä on kuin keltainen unelma jossa sijaitsee kaksikerroksinen kauppa. Tämä on kokoa 1:12 ja täällä onkin paljon nähtävänä muiden nukkekoti harrastajien tuotteita.

Tässä yleisilme kauppasta. Tämä on vanha seinäkaappi / vitriini, alla on lisäksi kaksi laatikkoa joihin onkin kiva piilottaa tarvikkeita joita ei mahdu tai eivät kuulu sesonkiin. Lähiaikoina sieltä saa varmasti kaivaa joulukuusen kaupan joulumarkkinoille.

Tässä lähikuva alakerrassa sijaitsevasta kassa nurkkaukseesta. Kassan viereen on sijoitettu hieman kosmetiikkaa, taitaa olla kalliita purnukoita kun ovat lasien takana.

Alakerrassa on myös herkkumyymälä. Täällä on vitriineissä niin juustot kuin kakutkin ja onhan täällä myynnissä viiniäkin. Meillä suomessa ei saa kaupasta ostaa kuin mietoja alkoholeja joten mietinkin tässä kerran että tämä kauppa taitaa olla tulevaisuuden visio ruokakaupasta jossa saa viinin lisäksi Finladia vodkaa. Tähän osaan myymälää on äiti rakentanut nuo myynti vitriinit.

Tässä vielä lähikuva herkkuvitriinistä. Vitriiniin kuuluu myös välihylly, tällä kertaa herkut ovat vain niin korkeita että välihylly on otettu pois käytöstä. Miele merkkinen pakastin on oven vieressä ja odottanee vielä jäätelö täydennystä. Siivooja on siistimässä aamutuimaan lattioita, pian voidaan avata ovet myös asiakkaille.

Yläkerrassa on äidiltä saatu lokerikko johon olen keräillyt erilaisia aarteita. Suuri osa onkin muilta harrastajilta saatuja ja kirpputorilta ostettuja esineitä.

Tässä näkyy loput yläkerrasta. Täällä uusin esine on tuo aikaisemmin esittämäni korkea peili. Tässä näkyy hyvin kuinka valaistus on hoidettu yläkerrassa. Olen ostanut tuollaisen halvan patterikäyttöisen kymmenen valon sarjan ja teippaillut sen kattoon kiinni. Itse yllätyin siittä kuinka paljon nuo valot valaisevat. Minulla on vielä yksi samanlainen valosarja jossain piilossa ja kun se löytyy on sen paikka valaista alakertaa.2 kommenttia: