keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Tärkeä kolmikko käytössä


Esittelen kolme tärkeintä työkalua millä luodaan ihmeitä! Tässä on se saha millä voi sahailla vaikka mitä. Lapseni on koulussa tehnyt tälläisen askartelusahan johon voi vaihtaa terän tarvittaessa.


Jiirilaatikko on niin kulunut että suoraa sahatessa tulee aina vino, ehkä pitäisi hankkia metallinen laatikko, kuluisi vain sahanterä ja rako pysyisi suorana.
Ei mennyt veri ihan putkeen, joten pesin näytteenottoputket ja sahailin niistä oikein kivoja purkkeja ym.


Lääkepurkin korkissa on kuivikeaine kivassa muovipatruunassa josta sai sahaamalla paistinpannun ja puurokattilan. Punaviinipussissa on kukkaruukku hanassa, kunhan vähän sahailee ja veistelee.Tärkein askartelussa on kuitenkin valo sekä sen keskellä oleva suurennuslasi. Tämä valaisin on paras ostos pystyäkseni näihin pieniin ihmeisiin.


Kaikenlaiset pinsetit on ne sormien korvikkeet. Nakkinäppyläsormet ei tahdo taipua näiden pienien esineiden hallintaan, joten kasa erilaisia pinsettejä auttaa kummasti lopputulokseen.

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa... Kiitos!Mulla on sellanen bilteman jiirisaha, silläkin varmaan saisi sahailtua mutta ehkä tarvis vaihtaa pienempihampainen terä.

    VastaaPoista
  2. Meillä samainen saha, on ihan hemmetin hyvä :)
    Taas uusia kivoja ideoita sain :)
    -outi-

    VastaaPoista