lauantai 26. maaliskuuta 2011

Nettiliitin ja kristalli


Taloon on vedetty sähköjohdot ennen tapetointia ja kokoamista. Johtojen suunittelu on siinä vaiheessa mielikuvituksen tuotetta joka muuttuu matkan varrella, niin ainakin minulle on käynyt. En tee seuraavaan taloon mitään suunitelmia koska siitä on vain harmia näin rekentamisen edistyessä. Tässä olohuoneen tulevat seinävalaisimet, siis tietokoneen johdosta liitin ja ostamaani seinälampettiin uusi isompi helmi.

Suunítelmissa joskus oli tehdä tähän seinälle korkeat paneelit, koska niitä ei ole, teen valoista erilaiset. Johtoliitin piti tyhjentää hieman että sisään sai työnnettyä lampun. Johdon suojana on halkaisua pumpulipuikkoa, vielä jotain kun löytää tuohon alaosaan.

Ullan sängyn yläpuolelle tein viallisena ostamastani lampetista seinälampun vaihtamalla siihen erilaisen helmen. Molemmissa on hieno kuvio ja valo tulee kivasti seinän kautta.

On aika vaikea näin tottumattoman saada lampuista kuva jos niissä on valo. Lisävalo kameralle pitäisi jotenkin mitata että kuvat onnistuisivat. Kymmenien epäonnistuneiden joukosta sain nämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti