lauantai 10. joulukuuta 2011

Roskat kansiin...


Minä olen saanut tyttäreltäni Jarmiinalta mustan muovipurkin, vaikkapa roskikseksi. Halusin vähän pienemmän mallin, tein siitä poljinroskiksen, katkaisemalla sen keskeltä sahalla. Porasin pienet reiät takaosaan ja laitoin siihen rautalangsta pätkän. Etuosaan liimasin nippusiteen lukon.

Leikkelin hieman kahvaosaa ja hioin santapaperilla, lopuksi hopeamaalia jota vielä kuivuttua tein kuluneen näköiseksi, nyt vain muosipussi sisään. Loppuosasta voi vielä tehdä kukkapurkin tai minkä astian nyt keksiikään.

Pienensin valokuvia tietokoneella ja tulostin niitä tavalliselle paperille joista tein erilaisia albumeita pukinkonttiin. Nämä pienemmät ovat nukkekotikokoa, puolet tulitikun mitasta. Kansissa on liimattu kangas, välilehtinä tavallinen paperi mihin laitoin kuvat, koko nippu selästään hieman liimalla kiinni. Kuvalehdet sekä kansi kiinni ja pienellä poralla reikä josta pujotin langan, näin kirja pysyy hyvin koossa.

Isommat kuvat on "aikuisten" kokoa siis kokonaisen tulitikun mittaisia. Näitä saa ihan muut kuin piententalojen asukkaat.

Tässä on digikuvien helppous, saa askarrella itse mieleisensä eikä alkuperäinen kuva vaurioidu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti