perjantai 17. helmikuuta 2012

Kinkku pöytään ja porkkanat kellariin






Paprikat, tomaatit ja kurkut onnistuivat kohtuullisesti Fimo-massasta, kunhan niitä ei halkaise.







Näiden porkkanoiden teossa otin oppia Jaanalta saamastani porkkana- ja tomaatilähetyksestä. Purjoakin kokeilin ja toinen jo katosi!







Aiemmin ei ollut mitä pöytään laittaa, nyt aloitin ajoissa jouluvalmistelut, onhan se taas tulossa.







Tämä onnistui mielestäni parhaiten, tosin leikkaus ei ole oikeaoppinen, kun meni reisiluu siinä samalla, olipa hyvä veitsi!







Paistetut kanat on tehty kirjasta löytyneellä ohjeella. Toisessa on vatina vanhan tietokoneen korpun keskiosa. Vinkki on Ainolta jonka muistan lukeneeni jostain nukkelehdestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti