maanantai 13. toukokuuta 2013

Kesäretkelle mukaan..


Kyllä kelpaa kesää viettää kun posti toi kirjeen Annalta, nyt tuli ihan lomafiilis! Teimme pienen kesävaihtarin. Kaunis peitto on tulvillaan omenapuun kukkia sekä siihen sopiva tyynyliina. Taidokkaan näköinen matto on myös kukkakuvioinen.


Tämä kesäinen piknikpeitto on ideana loistava, siihen on kiinnitetty nauhat joilla alustan voi pakata siistiin nippuun, kun ei tarvitse. Tässä on idea 1:1 oikeaan retkialustaankin. Jäätelöpallot ja olkihattu tekee retkestä kesäisen ja lopuksi on hyppynaru, nyt voi syödä tuon toisenkin annoksen jäätelöä!
Kiitos Anna kivasta vaihdosta kesää odotellessa!


Itse laitoin Annalle kahvinkeittimen ja aamiaistarvikkeita sekä tarjottimen missä hieman suklaata hemmotteluun.

5 kommenttia:

 1. Todella kiva vaihto teillä! Välittyy rento kesämeininki taitavasti tehdyistä kokonaisuuksista.

  VastaaPoista
 2. Hauska vaihto! Pikniksetti on todella kesäisen raikas ja keittiötarvikkeet hienoja. Nuo ruusut vaasissaan ovat upeat.

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle! Keittiöjuttusi olivat ihania! Kuvailen vielä itsekin vaihtolahjasi kun ensi viikolla kaikki kevätkiireet ovat ohi :) Ja kiva kun kuvasit nuo minun juttuni, itse en tietenkään muistanut ennen kuin kirjekuoret oli suljettu...

  VastaaPoista
 4. These are really lovely and very useful minis and the jump rope and the straw boater hat are particularly charming! What nice minis to receive in the mail! I LOVE all of your little treats!

  elizabeth

  VastaaPoista
 5. Teillä on ollut mukava vaihto. Tekemäsi keittiöjutut, varsinkin tarjotin ja vesikannu olivat todella hienot. Olet myös saanut kivoja pirteitä tavaroita.

  VastaaPoista