tiistai 29. lokakuuta 2013

Lumiukko kuusimaassa


Aluksi oli lumiukko, kuusi ja lumilyhty muovikuvun alla. Kokonaispituus 2½ cm


Kuinka ollakkaan, löytyi pinteres.comista ohje koristeltuun kuuseen. Siinä pitäisi olla vihreä piipunrassi, minulla oli valkoista jonka väritin vihreäksi akryylimaalilla. Langasta kultapunos ja pienistä helmistä pallot. Tässä jalkana metallinen korunosa.


Nämä olisi hyvä laittaa samanlaiseen muovikupuun kuin lumiukko, sellaista ei enään minulta löytynyt, joten pitää katsoa mihin ne lopulta päätyvät.


Lumiukkoja tein kaksi, minulla oli vain nämä muovikuvut jotka on leikattu verinäyteputken pohjasta.


Lumiukot ovat koottu erikokoisista valkoisista helmistä nuppineulaan, hatun lieri on välissä pahvia. Kuusi on vihreästä langasta kierretty tikun  ympärille, lumilyhty on helmikasa jossa hieman keltaista kynsilakkaa. Lumi on paperimassaa ja kimallehilettä irtonaisena.

8 kommenttia:

 1. Jeskamandeera miten pienet ja hienot kuuset ja lumiukko!

  VastaaPoista
 2. Olipa hyvä, että tulin katsoneeksi bloggauksesi. Olisit saanut joulukalenteripaketissa lähes saman näköisiä yllätyksiä. Täytyy keksiä jotain muuta tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole mitenkään huono juttu vaikka saa jotain mitä jo sattuisi olemaan, aina on ilo saada toisen toteuttama idea.

   Poista
 3. Ellei tulitikkua olisi ollut mukana kuvassa, en olisi osannut hahmottaa töitten kokoa vaikka sen tekstissä mainitsit. Kerrassaan hurmaavat joulukoristeet!

  VastaaPoista
 4. Jestas miten ihanan pikkuruisia!

  VastaaPoista
 5. Söpöjä ja niin hurmaavan pieniä. Tuo putkikin johon olet lumiukot laittanut on siis hurjan pikkuinen... Taitaa eksyä kohta töistä kotiin muutama "vanhentunut" putki :P

  VastaaPoista