torstai 28. marraskuuta 2013

Viini käytetään lämpimässä..


Lasipullot saivat korit ympärilleen johon löysin ohjeen Soilen blogista


Kirkas jalallinen muovipikari ja viinipullonkorkista pala sekä paperinarua jotka liitetään yhteen, siitä tulee viinipullo korissa. Itse laitoin kynsilakkaa pikarin sisäpintaan ja väänsin vesilukon kirkkaasta muovijohdon palasta.


Pikarista katkaistaan alaosa irti johon lisäsin kirkkaan taulunastan, josta piikki on vedetty irti. Neula lähtee nastasta helpolla kun sitä lämmittää tulitikun liekissä vähän aikaa ja vetää pihdeillä irti. Kynsilakkaa laitoin väriksi.


Nyt sai Taiteilija kiljupöntön nurkkaan "pöhisemään" että riittää kavereiden kanssa juomista. Toinen pullo on kovasti jo pölyttynyt, koska on jäänyt Hannukkalassa vähemmälle käytölle.On aivan ihastuttavia postimerkkejä ollut kirjeissä, piti tehdä itsekin taidetta niistä. Tässä on kuva otettu pakkausteippiin, leikattu ja liotettu vedessä paperi irti. Kuva on liimattu pohjustetulle taulukankaalle johon laitoin hieman sinisensävyjä. Kehys kahvitikkua, lankaa ja maalia.

2 kommenttia:

  1. Heinot viinipullot! Ostin pari viinipulloa Suurisbadista, varmaan samoin tehty. Mahdankohan minäkin väsätä toiseen tuommoisen vesilukon?

    VastaaPoista
  2. No jo on aidon näköiset viinipullot! Ja taulu on nätti. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista