sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Päivä 15

 

 Kosintakirje tuli miestenpalvelutalon johtajatar Madam Mailikselle, sekä timanttinen kaulakoru ja neilikka.......

 
Tässä kirje puhtaaksikirjoitettuna, teidänkin luettavaksenne!
 
 
Tässä vanha kuva missä Mailis sovittaa viime vuonna Anjalta tullutta vihkipukua.
 

Samasta paketista löytyi Taiteilijan sänkyyn muotoiltu peite, antiikkikehystetty karttataulu sekä kirjoitusvälineet Mailikselle. Nämä kaikki tuli Anjan laittamasta paketista
 
Itse laitoin hänelle nämä.
 
 
Tänään sain avata myös toisen paketin joka tuli Leenan lähettämänä. Sieltä paljastui ohuesta langasta virkattu sängynpeite, Ulla mummo ilahtuu erityisestä lahjastaan.
Jarmiina oli laittanut tämän hauskan sinikuvioisen öljypullon tämän päivän pakettiin.
 
 

6 kommenttia:

 1. kiitos, Leena jälleen kalenterivaihdosta. Piti kurkistella, että eihän vain siellä paketissa mahda olla saippuapalakin - ja olihan siellä, peräti kaksi niin pikkuriikkistä ihianaa kunnon vihreää saippuaa! Enpäs osaa sanoa, mikä olisi näistä paras, sitä ei todellakaan voi valita minkään muun tekemäsi joukosta, sillä kaikki ovat yhtä ihastuttavia - ja todellakin tarpeellisia täytteitä taloihini! joten siis kiitos tältä vuodelta ja onnellista joulun odotusta ja joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset vastaanotettu. Tahdon samoin kiittää sinua tästä yllätyksellisestä kalenterivaihdosta. Katsotaan mitä mieltä Mailis mahtaa olla?

   Poista
 2. Kiitoksin kaimasi täällä huokailee - niin kauniita ja tarpeellisia ovat saamani tavarat! Aloitin alkeellisen ja näillä taidoilla yksinkertaisen blogin, Kaukorannan raitilla. Yritän "muotoilla" sitä joulun seutuun paremmaksi! Kaiken hyvän toivotuksin Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitäen vastaan ja toivotan hyvää jatkoa hauskan harrastuksen parissa. Joskus se on aloitettava sillä ajan kanssa taidot karttuvat. Ihanat ovat sinun tekemäsi askartelut jotka saan taloihini laittaa.

   Poista
 3. Voi Mailis! Mitä vastaatkaan kosijallesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseänikin hieman jännittää, meneekö vastaus ensivuoteen?

   Poista