tiistai 14. tammikuuta 2014

Rukkaset metalliarkussaTaiteilijantalon vieressä olevan HonoLulun johtajatar Madam Mailis sai postia jo viimevuoden puolella, nyt hän vastasi, tarkan harkinnan jälkeen. Kirjeen oli lähettänyt Saarenpään Sutenööri-Sulo jossa hän kosi romanttisesti Mailista sekä oli vielä laittanut kaulakorun ja kukan mukaan pakettiin.


Madam Mailis keskusteli talon tyttöjen kanssa ja heillä oli heti mielessä muistaa tätä "kulmien kulkijaa" jollain pienellä lahjalla. Siinä he yhdessä askartelivat Sulolle lämmittävän kalukukkaron, ihan vaan ulkomuistista!

 
Mailis pakkasi arkkuun stringit ja tasselit joista Sulo oli viimeksi käydessään kovasti villiintynyt. Pesuainetta hän myös laittoi paketin sillä alushousut olivat vielä pesemättömät. Kirjeeseen hän kirjoitti terveisensä Sulolle.
Tässä kopio kirjeestä.
 
Hyvä ystäväni Sulo

Haluan kiittää saamistani kaulakorusta ja kukasta. Kirjeesi oli minulle suuri yllätys. Viimeksi käydessäsi kuitenkin maksuksi jättämäsi shekki oli katteeton. Pidit kuitenkin kovasti minun alusvaatteistani joten laitan tässä nyt tulemaan käyttämäni stringit pesemättömänä ja tissi-tasselit, jotka meinasit ihan syödä. J

 Talon tytöt laittovat sinulle munapussin eli kalukukkaron jotta et kalleuksiasi vain palelluttaisi. Lulu epäili onko tämä sopivan tilava joten toivomme sen sopivan kuitenkin sinulle.

Pakettiin kääräisin RUKKASET, ehkä ymmärrät että meidän yhteisestä elämästämme ei tulisi mitään enkä tarvitse itselleni suojelijaa. Timanttikaulakorun kyllä pidän itselläni joten keikkaile sinä omilla teilläsi
Ystävyydellä Madam Mailis      

Ps. Ensikerralla kun tulet, maksu otetaan etukäteen, vain rahana!


Rasia on tehty kirjankasipahvista jossa on kangas. Sarana syntyy mukavasti taitekohdasta, kun jättää kankaan sisäpuolelle. Pohjaan irtopala kansipahvia liimalla kiinni.

 
Lopuksi rypistetty ja maalattu alumiinifolio ulkopintaan liimalla kiinni.
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Un buen trabajo,esos guantes son perfectos para el frío!!!!
  Besos.

  VastaaPoista
 2. Hauska ja kekseliäästi toteutettu juttu. Kyllä naurattaa!

  VastaaPoista
 3. Sulo on kyllä murtunut mies eikä kehtaa näyttää naamaansa pitkään aikaan... Minne lie livahti häpeämään, oli niin itse varma erilaisesta vastauksesta. Sydänkin rupesi reistaamaan, mutta ei kuitenkaan mitään vakavampaa. Luulenpa että äijäpaha on jo hyvää vauhtia kehittämässä jotain, joten jäädään odottelemaan, mitä "perästä kuuluu" :D Sutenööri-Sulon puolesta tämän kirjoitteli Anja

  VastaaPoista
 4. Niin ja piti vielä kuitenkin kiittää noista lahjoista, mieluisiahan ne kaikki Madam Mailiksen kätösten jäljiltä olevat tavarat Sulolle ovat! Arkun matsku tästä luettuna pääsi kyllä yllättämään, enpä olis arvannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset vastaan otettu. Hyvää vointia Sulolle sekä muulle väelle T: Madam Mailis

   Poista
 5. Voi yhen kerrn teijän naisten kanssa! :D

  VastaaPoista
 6. Ihanaa ei sitä niin vaan helposti ukoille periksi annetakaan ;) Madame Mailis hyvä pidä lippu ja rima korkeella. Sulolle terveisiä, että muista ens kerralla hoitaa maksu katteellisella shekillä ja sit vasta rakkauren tunnustuksia ;)

  VastaaPoista
 7. Aivan huikeaa =D Onneksi vielä pienoismaailmassa liikkuu oikeita kirjeitä ja rukkasetkin annetaan ihan konkreettisesti!

  VastaaPoista