maanantai 23. helmikuuta 2015

Lisää iloa ja paljastuksia....


Tissikakku, ja vielä Sutenööri Sulolle?


Tulipa siihen paketin avaus riemuun paikalle myös Sulo. Tissikakun laatikossa oli myös kirje ja valokuva.


Kirjeessä luki:
Sulo, Leivoin sinulle kakun. Toivottavasti maistuu. Tässä vielä kuva, muistoksi yhteisistä hetkistä. Suttura Elise


Nyt jo kimpaantui Mailis "Tissiä näkyy olevan kuvassa ja sinulla mielessä. Tuijotat sitä kuin kala kuivalla maalla ja vääntelehdit. Mistä liene tuo kakkukin tehty?


"Tämä Kamasutra kirjakin joka on ollut pitkään pöydällä, on tainnut tulla aikanaan  sinun mukanasi samalta sutturalta, tunnusta pois?"


"Ja sitten olette koettaneet samoja asentoja mitä kirjassa näytetään, mitä? taitaa kohta Mailikselta happi loppua, niin korkealta ja kovaa tulee nämä kysymykset.


Sulo ei ole asiaa kummemmin kommentoinut, sillä ei siihen Mailiksen puheen väliin paljon muita sanoja sovi, hyvä niin.


"Nyt menee jo mahdottomuuksiin tämä tissin nuoleminen, hain käsiraudat ja laitan ne kohta sinulle jos tuo peli ei lopu!"


"Litistän sen kakun kohta sinun kauniiseen kuontaloosi, niin siinä sinulle tissiä ja käsiraudoilla tolppaan kiinni. Nyt ei sitten vähään aikaan ole asiaa kaupungille "poikien kanssa," tuliko selväksi?" kiljui Mailis vielä lopuksi


"Juu, juuuuu" murisi Sulo. Mailis jo siirtyi seuraavaan asiaan, näihin tavaroihin tässä pöydällä sekä ruusuihin, nämäkin kaikki olivat samassa paketissa, minkä Rita oli lähettänyt. Sulo on nyt niin onnellinen mies että hänen kiitoksensa tästä kaikesta kuuluu ihan pilviin asti:
 Kiitos ja kumarrus Rita, yllätys oli täydellinen vaikka paljastitkin jotain "pientä"
T: Sulo + muut

3 kommenttia:

  1. Kevättä on rinnassa. Sulolla, kirjaimellisesti!

    VastaaPoista
  2. Voi tuota Sutturaa ko menikin paljastamaan Sulo-poikani toilailut! Onneks jokin kumma pitää Mailiksen kiinni Sulossa, niin ettei päästä irti ollenkaan. Mikä onni, kotiin en kyllä jaksaisikaan mokomaa suursyömäriä enää ottaa. Joten oikein hyvää ja rakkaudentäyteistä kevättä pariskunnalle nyt ja aina! Toivoo Anja-anoppi ja Sulon äiti (häpeän jo vähän tunnustaa)

    VastaaPoista