perjantai 29. tammikuuta 2016

Pussikassi


Sutenööri Sulo halusi tutustua tähän uuteen Elli tyttöön. Hän saapui paikalle vain pussikassi ja paita päällä, vaikka ulkona on 25 astetta pakkasta. Taisi olla vain metkut mielessä tai ihan vaan tehdäkseen paremman vaikutuksen tähän neitiin?


Elli kohteliaasti vastasi Sulon tervehdykseen ja oli iloinen vihdonkin hänet tavatessaan. Mailis kyllä mietti mielessään että mitähän tästäkin seuraa.


Sulo pyysi Elliä katsomaan tuota pussikassin solkea, kun tuntuu että se ei ole kunnolla kiinni. Totta kai hän totteli kun isäntä noin pyysi.


Kas kummaa, ei siinä mitään solkea edes ollut vaan löysä lanka, mikä oli jo valmiiksi irti ja niin putosi pussikassi neidon käsiin.


Naiset kyllä nyt kertoivat vahvan mielipiteensä asian arkaluontoisuuteen vedoten. Sulo herra se vain röyhisteli naisille rintaansa.


Nyt saikin Elli sanasen arkkunsa voimalla Sulon hieman perääntymään ja suojelemaan itseään pahemmilta vaurioilta. Mailiskin kauhistui tuon tytön uhkaavaa käytöstä ja jo vähän säälikin miestään tulevalta kuritukselta.


Sulo jo hieman uskalsi hengittää ja anoi armoa naisten suurta tuhovoimaa vastaan.


Ellikin alkoi jo hieman leppyä sillä Madam Mailis totesi hänet kelvolliseksi työntekijäksi miesten palvelutaloon, miehet hän ainakin osaa käsitellä eikä joudu huijatuksi.


Yksissä tuumin naiset hakivat Sulon vaatteet ja vannottivat hänen pitämään ne päällään, ainakin toistaiseksi.


Anteeksi pyydellen Sulo toi vaimolleen samovaarin.


Oikein hieno se onkin, näin sillä on paikka nyt tässä kaapinpäällä.


1 kommentti: