maanantai 3. helmikuuta 2014

Mistä mies tuli!


Saarenpään Sutenööri-Sulo on tullut tapaamaan Madam Mailista, juuri heillä oli kiihkeä lemmentäyteinen kohtaus HonoLulun ilotalon ulko-ovella.


Mailis ihmettelee: "miksi sinulla on iso laukku sekä musta salkku mukana" Tähän Sulo: "lähdin hieman katselemaan tänne etelään olisiko jotain työtä tarjolla. Laukussa on työtarvikkeita ja salkkuun laitoin kaikki arvokkaat asiapaperit"


Nyt Mailis jo hieman tiukemmin, sillä hän huomasi jotain käsimerkkejä: "mistä sinä oikeasti tänne tulit?" Sulo kiirehti vastaamaan: "tuolta Tornion puolesta Anja Kuuralehdosta auttoi hieman tuossa pakkaamisessa joten suuret kiitokset kuuluvat hänelle ja Itellan auto toi minut tänne"


Lopulta Mailis pyysi vieraan sisälle, Anu tarjoili heti Sulolle vaahtoavan oluen, sillä nyt ei tahtonut puhe luistaa kuin aikaisemmilla kerroilla. Lopulta hän antoi Mailikselle paperin johon oli jotain ajatuksiaan kirjoitellut. Pöydälle hän nosti vanhan korurasian.


Rakas Mailis! alkaa kirje. Sulo haluaa näin kertoa, miksi aikoinaan katosi pohjoiseen. Siellä hän kuuli sairastavansa akromegaliaa eli jättikasvuisuutta. Pelko siitä että Mailis ei huoli häntä oli suuri, nyt kasvu on onneksi pysähtynyt. "Olenhan nuoruuden rakkautesi, jos huolit minut hyvitän kaikki kärsimyksesi" lukee kirjeessä.


Kirjeessä oli vielä paljon muutakin tietoa jotka Mailis aikoo lähiaikoina selvittää!
Nyt Sulo kaivoi laukustaan ison kasan rahaa ja kaatoi ne lattialle. "Nämä on sinulle niistä katteettomista shekeistä millä olen joskus maksanut, ja jää siitä vielä elämiseenkin"


Hieman Mailista kummastutti miksi pussissa oli kirjaimia ja lopulta sai niistä sanan HONOLULU, mikä tässä mahtaa olla takana?


5 kommenttia:

 1. Voi, miten kekseliäitä te Anjan kanssa olette. Hauskaa hulluttelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva nähdä, miten juttu kehkeytyy ja mitä todella kaiken taakse kätkeytyy. Odottelen jännityksellä Mailiksen ja Sulon suhteen miten asiat etenevät, suuntaan tai toiseen :D Kirjeessähän on ilmeisesti vain Sulon kannalta asiat nähtynä.

   Poista
  2. Kiitos, kyllä se ajatus siivittää näin hauskassa harrastuksessa, kun saa vähän uutta ideaa pakattuna pahvilaatikkoon :)

   Poista
 2. Onpa siellä vipinää! Mahtaako nyt tulla uusi kyltti Honolulun ovenpäälle....

  VastaaPoista
 3. Kyllä tämä on niin mainio blogi ja kerrassaan jännittävä lueskella ^_^

  VastaaPoista