lauantai 15. helmikuuta 2014

Tulipalosta pelastetut housut


HonoLulun johtajatar Madam Mailis esitteli uuden talonsa piirustuksia Sutenööri-Sulolle. Hän on ostanut tällaisen elementtitalon johon tarvitaan monta riuskaa työmiestä.

"Eikö sinulla ole muita vaatteita mukana kuin nuo housut, pyhävaatteiden lisäksi?" kysyi Mailis. Aluksi Sulo hieman kakisteli mutta tunnusti: "Nämä oli ainoat mitä sain pelastettua Lulun talosta kun se paloi, muut vaateeni jäivät sinne liekkeihin." "Vai sielläkö sinä majailitkin, taisit olla sutenöörinä, puhuit aikaisemmin jotain ihan muuta?" tivasi Mailis
 

Kyllä hän tuon miehen vielä laittaa töihin kun kerran tänne on tullut, ajatteli Mailis.
Onneksi talosta löytyi reilunkokoinen villatakki joka oli juuri omiaan tälle komeelle miehelle.

Uuden talon kuvat olivat Mailiksella esillä, hän tarvitsee nyt kunnon työmiehiä ja niille pomoa.

Tämä työ olisi juuri sopivaa Sulolle, hän on oikein vahva ja osaa varmasti hoitaa työnjohdolle kuuluvat asiat. Nyt on Mailis helpottunut tästä rakennusprojektista joka vie miehen ajatukset joksikin aikaa oikeaan työntekoon. Hän itse suunnittelee jo vihkimistä ja juhlia. Mahtaakohan se vanha suvussa kulkenut hääpuku mahtua vielä hänen ylleen, on tullut jonkin verran vatsanseudulle lisää kiloja?


1 kommentti:

  1. Siis voi kuinka ihanan neuleen Sulo sai!! Sopii niin hyvin housujen vihreän ruudun kanssa. Luulis että noin kookas mies tekee monen miehen työt, joten eiköhän se Mailiksen talo valmistu ennen pitkää :)

    VastaaPoista