keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Tärkeät asiapaperit


Niin oli Sutenööri-Sulo innoissaan tuomastaan Kama Sutra kirjasta, että rojahti sängylle lueskelemaan sitä aikansa kuluksi.


Madam Mailis siinä katsellessaan huomasi että Sulon salkku oli jäänyt auki. Hän kysyi silloin: "Tässäkö on ne tärkeät asiapaperit mitä sinulla on mukana?" Sulo ei huomannut edes vastata kysymykseen koska oli kirjan kuvituksen lumoissa.


"Joopa joo, niin näyttää olevan" tuumasi Mailis. Salkussa oli vielä jäljellä muutama Playboy lehti, nämä ovat siis ne tärkeimmät asiapaperit?


Kyllä on lehti entisenlaisensa, keskellä on kolmisivuinen Playboy-tyttö kokomitaltaan. Tämä on alkujaan ollut vahinko lehden taittajalle, jolloin tuli yksi sivu liikaa ja siihen aloitettiin julkaista kuukauden tyttökuva. 


Nyt Mailis muisti lukeneensa kommenteista joitain varoittavia sanoja, ehkä miehen aikeista tulla "kalifiksi kalifin paikalle" ja viedä hänet perikatoon. Anu oli myös tarkkasilmäisesti huomioinut miten Sulolla on usein sormet ristissä lupaillessaan asioita. Hän oli tehnyt viralliset paperit avioehdosta, josta puuttui vain Sulon nimikirjoitus.


Nyt oli sopiva aika kirjoitella nimet paperiin kun vireystaso on sopivan korkealla, mietti Mailis. Paperi on turvana tulevaisuuteen kaikesta omaisuudesta mitä hänellä on, siihen ei kellään muulla ole oikeutta. Tämä on osa siitä tärkeästä lupauksesta mennä papin puheille, ehkä piankin?

1 kommentti:

  1. Ai ai... mietti Sulokin ääneen ennen lähtöään, tekisikö paperit valmiiksi ja allekirjoitettaviksi, mutta jätti kuitenkin kaiken oman onnensa nojaan ja varman päällehän tuo näyttää Mailis pelaavan, joten ehkä parempi että Sulo luopui aikomuksistaan...

    VastaaPoista