sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tavaran esittely

 

Illan hämärtyessä Sutenööri-Sulo innostui esittämään miten vaateita vähennetään sulokkaasti! Ensin sai kyytiä kengät, paita ja housut, sen jälkeen tuli se paras osuus, ainakin hänen omasta mielestään. Sukkaa heiluttaen ja kravatin sitoen päähänsä hän innostui laulelemaan jotain kammottavaa renkutusta. Tämän piti nostaa tunnelma kattoon, sillä Mailis oli kovin hiljainen kuin poissaoleva, hänen mielestään.


Madam Mailis sovitti Sulon kaunista satiinipaitaa. Hän mieltyi tähän väljään puseroon ja jätti sen päälleen, samalla kun Sulo teki temppujaan.


Nyt Sulon nousi seisomaan, takapuoltaan heiluttaen hitaasti valutti boksereitaan kohti varpaitaan. Jo tuli Mailikseen eloa, mitähän tästä seuraa, mietti hän.


Mailis oli jo vähän tohkeissaan ja meni lähemmäksi, luoden ihailevia katseita tämän miehen tapaan esittäytyä.


"Kyllä on varman näköiset vehkeet miehellä, ihan tässä itsekin jo innostuu" päivittelee Mailis ääneen. Siitäkös Sulo saa lisää intoa esitykseensä.


Mailis vielä päivittelee tätä miehen monipuolisuutta, tässä ja monessa muussakin asiassa. Saattaa tuon miehen ottaminen olla jo vähän lähempänä, sillä tavara on jo melkein esitelty, mitenkä mahtaa toimia?3 kommenttia:

 1. Aijai! On siellä makuukammarissa tunnelmaa!

  VastaaPoista
 2. Heehheehhee - emmääkestäää

  VastaaPoista
 3. :D huhhahhei.. On siellä aikamoiset sembalot meneillään, pti huutaa omakin ukko katsomaan Sulon "edesottamuksia" vai pitäskö sanoa "eteenottamuksia" :P
  Mahtavia tunnelmakuvia, varsiinkin toi beba....

  VastaaPoista