lauantai 22. tammikuuta 2011

Lisää sähköjohtoja ja valaisimia


Nyt lisää säköjohtoja pikakiinnityksellä seinän uraan, loppupäähän laitoin muovin palan varmistamaan johdon paikallaan pysymisen tapetin alla.

Toisen kerroksen katto on päälystetty osin kuviopaperilla ja koristenauhalla. Siihen tulee kylpyhuone johon laitoin plafondi valaisimen. Appelsiinimehupurkin pohja oli hyvin kauniisti puristettu tähden muotoon, siitä sain sopivan kuvun. Alla on leikattavaa peiliä ja reunassa folioteippi.

Tässä vielä kuva lähempää

Keskikerroken taiteilijan asunto saa myös tälläisen kauniin huurelasisen varjostimen, joka on hajuvesipullon korkki.

Alakerran katto on ensin päällystetty tapetilla joka maalattu vaaleanvihreällä akryylimaalilla. Päälle on laitettu kermanvaalea maali töpöttömällä mahdollisimman epätasaiseksi, näin ei erotu ne kohdat missä sähköjohdot kulkee.


Lamppu keittiöön valmistui muovisesta lelun osasta joka pitelee vanupuikon palaa vartena sekä valaisimen kupu on imukuppi.

Toinen keittiön lamppu on yläosastaan samoin kuin edellä ja varjostimena sampoopullon korkki.

Tässä mallissa erona sininen vanupuikko jossa valosarjan lampunkanta johon työnnetty joulupallon kanta ja rautalankalenkki ylösalaisin. Taidan kuitenkin vielä naamioida tämän samoihin väreihin kuin muutkin, siis pikku pensseli esiin.


Nyt kun osa lampuista on kiinni ja sähköt vedetty, ainakin osittain sekä sisäkatotkin päällystetty, voi talon koota lopulliseen asuunsa.


(Todellisuudessa seinät ja varjostimet törröttävät vielä pöydällä, lamput ylöspäin mutta käänsin valokuvat ylösalaisin niin näyttää ehkä luonnollisemmalta?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti