maanantai 28. helmikuuta 2011

Vino katto vaatii vinot seinät...


Ajatus vintin saniteettitiloista ei sopinut mittakaavaan joten teen tästä vinttikomeron, yleistä tavaroiden säilitystarvetta varten. Vanerilevystä sahasin kattokaltevuuteen sopivan takaseinän ja oviseinä paloiksi, jotka päälystin bambutabletin listoilla. Saranana käytin viinipullon kaulassa olevaa metallista hylsyä, jonka liimasin bambulistojen alle. Seiniin ja lattiaan liimasin viikkolehdistä kuvia.

Eteeni tuli pala punaista ruusupuuta josta muotoilin ja sahasin hyllynkannakkeet. Kaksi hyllyä on visakoivua ja kolme ovat bleksiä.

Vinttikomerossa on tietenkin haka millä ovi pysyy kiinni. Tein haan isosta hakasesta ja nupinaulalla kiinni. Lenkkinä on pieni ruuvi. Tein samanlaisen myös vaatehuoneen oveen.

Tässä komeron tuleva sijoituspaikka. Näin näkee hyvin komeroon sisälle koska ei tule erillistä kattoa, ainoastaan talon oma katto kun se suljetaan. Oveen sisäpuolelle laitoin palan hirsipaperia.

Yläkerran sisustaminen jatkuu. Tässä näkee jo paremmin näiden omituisten rakennelmien tarkoituksen.

Valojen suunittelua ja muiden kalusteiden tekoa on tästä mukava jatkaa. Miten matalaan tilaan saa sovitettua paljon tavaraa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti