sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Jarmiinan luukut 21 - 23

Anjan 21 luukusta paljastui

Sain aivan ainutlaatuisen paketin, josta paljastui erittäin kaunis seinävaate, monine yksityiskohtineen. Käsityötä oli myös lintu maljakossa, kaunis koriste idea! Sekä paketista löytyi jouluinen nauhan palanen josta voi vielä syntyä jotain joulukoristetta. Kiitos Anjalle vaihdosta!
Annen luukku

Nukkekotini sai joulukalenterin johon tontut voi öisin käydä sujauttamassa jotain pientä aamulla löydettäväksi. Paketissa oli lisäksi verhot, jotka tulevat varmasti tarpeeseen sillä mummulla ei ole vielä verhoja ollenkaan talossaan. Sain myös hyllyn jolle läytyy varmasti vielä paikka. Kiitos Annelle vaihdosta!
Eijan luukku


Luukusta paljastui kangainen pöytäliina sekä kaunis kakku, jota olisi kyllä nyt tehnyt mieli maistaa...Kiitos Eijalle vaihdosta.


Äidin luukusta palajstui

Maukas kakku ruusukoristein.22 päivä vaihtareita tein Tuikun kanssa


Sain tuohikorin joita aina ihailen, omilla nakkisormilla tuolaisen tekeminen ei onnistuisi. Paketista löytyi ihana kissa koriste, nämä on ihania kissoja!!!
Äidin luukusta sain

Sain terveellisiä vihanneksia ja hedelmiä koko laatikollisen, näillä onkin hyvä herkutella.Tänään 23 päivä sain Mariannelta

Kolme ruokakulhoa eläimille. Marianne oli oikein miettinyt pakettiani sillä nämä sopivat todellakin minun kauppalaan. Noi kuviot on ihanat!

Äidin luukku

Kyllä oli äiti taas saanut suurennuslasin alla askarrella kun oli tämän kynttilän tehnyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti