lauantai 1. joulukuuta 2012

Jarmiinan luukku 1

Tänään sain avata monta monta luukkua, mikä ihana joulukuun ja kalenterin aloitus:

Blogi kalenterin ensimmäisestä luukusta Jossulta sain
Minikutimet, joilla oli jo puikkojen päälle muutama kierros aloitettuna, liekö tulossa villapusero. Itse kun en osaa kutoa edes isossa mittakaavassa, on ihanaa että edes nukkekodissani kudotaan.Toinen luukkuni on Aino S:ltä joka itse ehdotti luukku vaihtoa huomattuaan blogissani nakupellen.
Ja todellakin, nyt tuli jotain niin pientä ja ihanaa etten edes pysty käsittämään. Kuinka joku pystyykin tekemään jotain näin pientä neulosta. Sain siis pusakan ja pöksyt jotka sai hymyn korviin nappeineen kaikkineen. Mukana oli myös Kahvia jota nakupellekin taitaa maistaa maidon kera ja nauttien hieman suklaapiparia. Ennen herkkuja on tietenkin keitetty puuroa: puuropaketissa on annospusseja jotka huomasin nyt vasta kuvauksen jälkeen.

Tässä vielä nakupelle puettuna ja taisi pellestä tullakkin Justiina! kiitos Ainolle!Tämä luukku tuli Susannalta
Mitä ihanin taulu Pariisista, tämä taulu on niin kaunis että haluaisin tälläisen omaankin kotiini koossa 1:1.


Sitten minulla oli vielä äidin kanssa kokonainen kalenteri vaihto:

Sain mitä ihanimman ja pienen pienen tuolin joka todennäköisesti löytyy vielä mummulasta.

2 kommenttia:

  1. Jännitin tuota nakupellen vaatetta että saa nähdä mahtuuko, ja näköjään Justiina on samankokoinen kuin Onni. Kivoja ylläreitä olet saanut. Ja kiitos kovasti itselesikin kalenterivaihdosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekkosi oli niin ihanasti tehty "sairaalavaate" idealla että sehän oli niin helppokin pukea Justiinan ylle. Olemme kummitytön kanssa ihastelleet luukkujani, onneksi minulla oli hänelle tehtynä oma kalenteri että saa maistaa palan tätä jännitystä kotonakin.

      Poista