maanantai 7. tammikuuta 2013

Punainen rappaus


Miesten palvelutalon ulkoseinien rappaus. Sivuseinä missä on portaat saa myös oven, tästä tulee sisäänkäynti koska etuseinä on pelkkää ikkunaa. Paperimassakennosta leikkasin tiilet jotka liimasin kiinni puuliimalla.Maalina ruskean erisävyjä sekä mustaa akryyliväriä


Löysin muovista tehdyt koristeelliset osat, ehkä välissä on ollut peili, ja toisesta sahasin palan irti. Tästä saa oven viereen hyvän tolpan mihin voi kiinnittää esim. mainoskyltin tai lyhdyn.


Ovi valmistuu pahvin päälle Bilteman sytyketikuista, maalista ja pahvista leikatuista saranoista. Tämä koko komeus tulee pintaistutuksena seinään, ei kai sitä kukaan huomaa ?


Näin kaikki ulkoseinät saivat punaisen rappauksen. Seinään sivelin vaaleanpunaisen maalin johon punainen hiekka tarttuu sopivasti. Seuraavana päivänä sivelin liimaa pintaan, rappaus ei murene ennen aikojaan sekä kestää rajumpiakin ilmoja varisematta. Jos ensimmäisellä kerralla ei hiekka tartu jokapaikkaan tarpeeksi hyvin sen voi korjata vielä liimalla johon lisää hiekan ja myöhemmin laittaa uuden liiman pintaan.

2 kommenttia: