maanantai 11. helmikuuta 2013

Muotisuunnittelijan luomus


Leikin tyttäreni kanssa ja hän rakensi oman profiilinsa Fimo massasta. Minä tein rintavarustuksen, kädet ja jalat.


Tässä on koko sakki ihmettelemässä kuinka tämä luuranko saadaan henkiin.Ankaran tarkastelun jälkeen oli kaivettava vanua ja villalankaa vartalon kohentamiseksi ihmismäiseen kuntoon.


No ei ihan helppo juttu tuo kasvojen maalaus. Kunnioitan suuresti niitä jotka tekevät näitä nukkeja, niin suuritöisiä ja aina jokin menee pieleen!


Löytyi tuollaista putkisidettä josta tein villalangan päälle hieman nahkaa, koska hän sitä jo kiskoi paketista ulos.


Tulihan siitä nyt jonkinlaiset päälysteet ihon korvikkeeksi.

Ja nyt hän löysi Hannukkalasta  vanhan hääpuvun ja sovitteli sitä ylleen. Tämä on kuin mittojen mukaan tehty, aivan ihastuttava. Puvun ja hunnun on suunitellut ja tehnyt erittäin kuuluisa muotitaiteilija by Anja The Nurse    Nyt alkoi kiire saada hänelle tavalliset vaatteet että tämä vanha perintökalleus ei mene piloille, koska sulhasta ei ole näkynyt, ainakaan vielä.


3 kommenttia:

 1. Kyllä oli mahtava kuva tuo toiseksi viimeinen, jossa neitokainen istuu potta päässään(?!) Ihanasti kynnet punaisiksi lakattuna. Onkohan venäläistä sukujuurta ja miehen hakuun saapunut rajan yli?? No, ehkä kannattaa tosiaan pukea muut hepenet ylleen hääpuvun sijasta, saattaa olla parempi miesonni! Ja niin, kiitokset kauniista ylitsevuotavista kehuista ;)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä ilme muuttui kun sai tyttö väriä naamaansa. Hyvä rintavarustus :)

  VastaaPoista
 3. Es muy dificil modelar y a ti te ha quedado fantastica!!!
  Enhorabuena es una verdadera maravilla, el trabajo que has hecho.
  besitos ascension

  VastaaPoista