torstai 28. helmikuuta 2013

Taskulaskin tarkkaan taloudenpitoon


Palvelutalon johtajatar tuli Turusta, hän oli käynyt Silver Studiosta hankkimassa joitain tarvikkeita. Nyt hän esittelee niitä Lululle ja Taiteilija seuraa vierestä esittelyä, pieni hymy huulillaan.

 Käsiraudat hän kokosi korunosista, toiset ovat päälystetty ihanalla vaaleanpunaisella karvalla. Mukana oli myös kettinkiruoska, jonka käyttöä hän opettaa tytöille lähipäivinä.Mailis opettaa erilaisia tapoja palvella asiakkaita ja kertoo Lululle ja Anulle mitä toimenkuvaan kuuluu.


Nyt on Lulu silmät selällään kuunnellut mitä kaikea pitää osata, tullakseen hyväksi omassa ammatissaan. Mailis on kovin teatraalinen näissä esityksissään joten tytöt ovat hieman ihmeissään, osaavatko itse samoin?


Huoneiden ovissa on kyltit jotka pitää muistaa kääntää näyttämään onko huone jo varattu vai vapaa. Seinällä on myös ohjaavat kyltit asiakkaille. Ylimmäinen kertoo mistä löytyy kiiretilanteeseen sopiva apu sekä toinen kyltti ohjaa asiakkaan jonottaessa kylmään suihkuun.


Mailis on varauskirjansa sivuja selailemassa ja kokeilemassa uutta taskulaskintaan. Hän sai tuliaisia Tampereelta, siinä oli limutölkkejä tytöille ja hänelle itselleen taskulaskin, nyt pysyy laskutukset hyvin hanskassa.Tässä uudet korkkarit, näitä käytetään töissä, vain asiakkaan toivomuksesta.


2 kommenttia:

  1. On tosi värikäs emäntä tässä talossa ja hienosti sisustettu tämä "vastaantotto".

    VastaaPoista
  2. Voi äly! Mitä jos lähettäisinkin omat nukkeni ottamaan palvelutalon henkilökunnalta oppia ;D

    VastaaPoista