maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kaardemummakannuja


Tulevia juhlia ajatellen on tehtävä joitain valmisteluita vieraiden varalle. Ajatuksena on antaa heille juomia sekä jotain muutakin mukaan.


Tämä mixeri on tehty lampunkannasta ja kuulakärkikynän pätkästä sekä kiväärin nallista, johtona punottua lankaa, teippiä ja rautalanka piikit


Tässä kolme vanhaa lasikannua...


Oikeasti ne ovat kaardemummaputkilon paloja, kynsilakalla siveltynä


Sain tuliaiseksi Tampereelta hienon sumutepullon. Mieleen tuli ajatus niistä käyttämättömistä kertakäyttöveitsien teristä mitä oli vielä pöydällä, siinä oli niitä sumutinpulloja rivissä!


Hioin Dremelillä erilaisiin tarkoituksiin kourallisen sumutinpulloja, kolme tuli aina yhdestä veitsenterästä. Veitsien varsista tulee oikein hyviä pulloja, hieman enempi hiomista niin saa mitä kokoa vain haluaa.


Vajasta puuttui kirves ja saha. Sahan kaari löytyi vanhasta aurinkolasien kehyksestä ja puusta terä. Kirves on hiomalla tehty puusta ja terä pahvista.


4 kommenttia:

 1. Jälleen huippuhienoja oivalluksia! Oletko jotenkin sulattanut lasikannun nokan vai miten olet saanut sen aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihdeillä kiinni ja hiustenkuivaajalla lämmittämällä vääntelin reunasta kannuun nokan. Siivu putkilosta liimalla kiinni kahvaksi.

   Poista
 2. Hienoja ideoita ja oivalluksia..kiitos jakamisesta!

  VastaaPoista
 3. Hienoja! Semmoista Dremeliä minäkin himoan, en ole vielä raaskinut opiskelijabudjetilla ostaa. Mutta jonain päivänä varmasti marssin rautakauppaan sen hankkimaan!

  VastaaPoista