lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kannustuksia jaettu


Miesten palvelutalon kaikki työntekijät sekä vieraat ovat kutsuttu tilaisuuteen, missä Mailis palkitsee heitä hyvästä yhteistyöstä. Tunnustukseksi ahkerasta toiminnasta uuden talon valmistumiseen ajoissa, hän jakaa erilaisia koruja sekä pukuja.


Lulu on saanut aivan viehättävän vaaleanvihreän puvun, tekijä neulostaiteilija AinoS    Anu on saanut tämän kauniin sinisen neulospuvun jo aikaisemmin saman tekijän valmistamana. Nuorimies on kulkuri maailmalta joka on ollut rakennustöissä mukana. Hän sai hevosenkenkäsoljen joka on patinoitua hopeaa.


Taiteilija sai pronssista tehdyn neulan jolla voi kiinnittää vaikkapa huivin kaulalle.Hannukkalasta Lyydi oli tullut myös kutsuttuna paikalle, heiltä on saatu paljon apua talon materiaalihankinnoissa. Hän oli laittanut ennen joulua saamansa hameen ja puseron, jotka on valmistanut nuotisuunnittelija  by Anja The Nurse sekä hartioilla hänellä on liina, jonka tekijä neulostaiteilija AinoSTämä nuorimies on ollut myös rakennustöissä ja hän sai kravatti/huivineulan. Nyt hänellä oli varaa uuteen nahkapukuun, sillä hän on asunut aikaisemmin pitkään Turkissa ja esittänyt siellä kansantansseja pukeutuneena kansallispukuun.


Hannukkalan emäntä sai kupusoljen millä voi kiinnittää huivin pysymään paikoillaan. Nämä kaikki korut on valmistanut korutaiteilija Noomi Turusta.
1 kommentti:

  1. Pitkästä aikaa poikkesin ja juur parahiksi arvokkaaseen juhlatilaisuuteen.
    Vietin jälleen hyvän tovin tutkiskellen mitä kaikkea on talossa on tapahtunut. Aivan mahtavia yksityiskohtia joka kuvassa mielin määrin. Olen aivan lumoutunut ja ihastuksissani, niinkuin koko projektin ajan!
    Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista