maanantai 30. syyskuuta 2013

Ei mene purkit nurin narin..


Nyt on saatu joitain tarvikkeita hyllyille, joten kurkataan hieman ovesta..


Siellä näkyvät hillot ja mehut,  juureksia on tuotu kellarista valmiiksi käyttöön otettavaksi. Kerroskiisseli ja maitokannu sekä jauhoja näkyisi olevan myös.


Ikkunasta kurkistaessa näkyy marjoja vadissa, mehumaija ja tuohikorillinen sieniäkin odottaa laittamista. Puukko tupessaan on naulassa pienen punaisen hyllyn sivulla. Vielä on tilaa emännän tuoda vaikka leipomuksiaan tähän kylmäkomeroon.


Päätyosa komerosta on kiinni haaranastoilla, näin huolto ja siivous onnistuu helpommin.


Tältä näyttää sisutus päädystä katsoen.


Maitoa tänne varmasti tuodaan vähän isommalla astialla, nyt on vain yksi pöytäkannu hyllyllä.


Ja lopuksi näin, nurinpäin! Kuva ei ole nurinpäin vaan kylmäkomero on ylösalaisin, kiisselit kulhossa sekä kaikki tavarat pysyvät kuitenkin hyvässä järjestyksessä, kaksipuolinen teippi on tosi hyvää! Minulta häviää usein tavaroita tuntemattomaan paikkaan, mistä niitä ei löydy vaikka kuinka etsisi. Tästä syystä laitan useimmat esineet heti varmuuden vuoksi kiinittäen jollain aineella katoamisen ja putoamisen estämiseksi.

1 kommentti:

  1. Kyllä kelpaa emännän valmistautua talveen ja tuleviin juhla-aikoihin kun on noin loistelias säilytyspaikka.
    Ja tuo loppukuva oli kyllä best!
    Minäkin liimailen aikapaljon kiinni tavaroitani. Näyttelyssä keväällä minulta katosi kahvi- ja suodatinpaketti kirjaston ikkunavitriinissä sellaseen väliin et ei saatu pois millään. Kirjaston naiset sanoi, et jääpä arkeologeille ihmettelemistä ;)

    VastaaPoista