lauantai 8. maaliskuuta 2014

Annetaan adoptioon ...


Mailis istui pöydän viereen ja alkoi kirjoittaan ilmoitusta lasten antamiseksi adoptioon.Vastauksia pyydetään keskiviikoon 30.3.2014  mennessä jolloin lapset ovat kasvaneet ja vieroitettuja rinnasta, valmiina lähtemään uuteen kotiin. Mailis toivoo ainoastaan jossain lapsen elämänvaiheessa pientä tiedotetta hänen elämästään adoptioperheessä.


Häälahjaksi Mailis ja Sulo on saanut Turusta mustan metallihyllykön, ämpärin, kastelukannun ja lasipulloja. Pappi Don Matteo antoi heille oman punakantisen raamatun. Postista tuli kirje, Varpu Kokkolasta oli tehnyt tarjottimen ja siihen 20 huurrettua lasia. Nyt riittää juomalasit isollekin joukolle. Nuoripari kiittää saamistaan lahjoista!

Nämä ovat kirpputorilta löydettyjä koruja. Kurpitsavaunu on emaloitu ja avattava. Kullattu sulkakynä kristallihelmessä on Swarovski tuotantoa. Molemmissa oli myös kaulaketjut.

7 kommenttia:

 1. Voi.. Tähänkö se sitten meni..? :(
  Potralle pojalle löytyy aina ottajia :) Pitäähän sitä kartanoon perillinen saada :)
  Toivotaan että tytöllekkin löytyy ottajia.. Sääli erottaa heitä.. Toivotaan että löytävät toisensa vanhempina (^ ^)
  Miniterkuin, Irina

  VastaaPoista
 2. Serafiina ja Matilda keskustelivat kiihkeästi ja innoissaan, että tässäkö se olisi se tilaisuus jota he molemmat ovat odottaneet vuosikaudet. Koska Luoja ei heille suonut sitä jälkikasvua olisiko nyt mahdollista? Silmät kiinni jäämme odottamaan "tuomiota"
  Talomme molemmat pariskunnat ovat varakkaita ja tilalle kaivattaisiin kyllä jatkajaa. Ja talossahan asustaa myös pappi, joten hengenruokaakin olisi tarpeen vaatiessa saatavilla.

  VastaaPoista
 3. Hurjaa elämänmenoa Mailiksella ja Sulolla. Toivottavasti tie on tulevaisuudessa sileämpi ja mukulat löytävät mainion kodin.

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa siltä, että parempi ja auvoisempi elämä olisi tiedossa kaksosille tarjolla! Olisihan se hieman outoa, jos HonoLulussa pyörisi kaksi pilttiä kaiken maailman kulkijoiden jaloissa. Hyvin päättivät Sulo ja Mailis.

  VastaaPoista
 5. Sääli erottaa pienokaisia äidistään ja isäehdokkaastaan. Nilikentällä on aina ovet avoinna jos joku tarvitsee kotia, vaikka vain väliaikaisestikin. Velho ja noita-akka ovat ilman perillistä ja omaa pikkunoitaansa jolle opettaa taikansa ja rohtonsa ja salaiset kikkansa. He päättivät yrittää josko pikkanen tyttö tulisi heille. ( heidän varakkuutensa on päänupissa tallessa, muuten elelevät tuhlailematta Heidin nurkissa, ainakin toistaiseksi. )Heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Ois kyllä mahtavaa jos pikkutytöstä tulisi noita

   Poista
 6. "Parahin Mailis!
  Minulla on mahdottoman vähän kokemusta miehistä ja, jos mahdollista, vielä vähemmän kokemusta lapsista. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että miehen kanssa pitäisi olla tekemisissä, jotta voisi saada lapsen. En ole oikein innostunut ajatuksesta. Siksipä riemastuin tarjoamastasi mahdollisuudesta saada lapsi ilman miestä.
  Minulla on varastoituna kellarissa vanha perintökehto ja -ruokalappu. Ymmärtääkseni niiden pitäisi riittää tarvikkeiksi lapsiperheessä, sillä olen kuullut, että pienet lapset vain syövät ja nukkuvat. Jahka lapsukainen vähän kasvaa, niin hänelle olisi tarjota myös oma tuoli keittiön ruokapöydän ääressä.
  Parhain terveisin Vaarinmökin ikäneito"

  VastaaPoista