sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Don Matteota muistellen


Isä Don Matteo on ollut HonoLulussa vieraana jokin aika sitten, koska hän kävi vihkimässä Madam Mailiksen ja Sutenööri-Sulon avioliittoon. Tässä hän hieman lepuuttaa jalkojaan ennen lähtöään kotiin, pitäen tiukasti kiinni tyynystä jonka sai Lululta.


Täällä ollessaan hänen sukkansa kuluivat melkein puhki joten suutari teki hänelle lakeerikengät kotimatkalle mukaan.


Mailis oli kovasti tyytyväinen papin käynnistä ja laittoi hänelle matkaevästä mukaan. Sukset hän sai varmuuden vuoksi jos kotopuolessa on paljon vielä hankia että hän pääsee varmasti kotiin asti.


Voileivät ja juomamukit sekä jälkiruokaa pienissä kipoissa. Kaksi valkosipulia Mailis laittoi myös pussin pohjalle, ne karkottavat pahat henget pois.


Termarissa kuumaa kotimehua palanpainikkeeksi sekä kaksi pöytälamppua.


Ruusuja maljakoissa on kiitokseksi Matildalle hänen lainaamistaan tierasta ja sukkanauhasta. Enkelikuvioinen seinäkello ja siivousvälineet ovat varmasti tarpeeseen. Tytöt HonoLulusta laittoivat vielä joitain herkkuja mukaan mitä oli jäänyt hääjuhlista jäljelle.


Pitihän häistä ottaa vielä viralliset kuvatkin. Mailis laittoi Don Matteolle myös mukaan joitain valokuvia, ne voi laittaa vaikka kansioon. Lulu laittoi muistoksi vauvana hänestä otetun valokuvan.1 kommentti: