tiistai 1. huhtikuuta 2014

Madam Mailiksen toinen päätös

                                      Tämä poika lähtee ikäneidon iloksi.

 
Tervehdys Vaarinmökin ikäneito!

Kiitos kirjeestä jonka sain sinulta. On hyvä että et ole miesten kanssa ryhtynyt toimenpiteisiin josta voisi syntyä päättötyönä lapsi. Tahdon luovuttaa poikani sinulle, kasvata hänestä mies taloosi.  Nyt ei sinun tarvitse ottaa kuritonta kulkijaa joka ei tiedä miten naisen kanssa eletään. Saattaa olla että vielä tulee joitain hankintoja tehtäväksi kun pojallakin on oma tahto, sen tulet varmasti huomaamaan.
 

Vaarinmökin ikäneito, luovutan tämän poikalapsen sinulle, enkä puutu teidän yhteiseen tulevaisuuteenne mitenkään.

Aviomieheni Sulo on myös asiasta kanssani samaa mieltä.

Terveisin Madam Mailis Saarenpää
 
 
 
 

5 kommenttia:

 1. "Parahin Madam Mailis!

  Iloitsen suuresti päätöksestäsi lahjoittaa poikalapsesi minulle. Jotta poika ei unohtaisi kokonaan juuriaan, teen parhaani kasvattaakseni hänestä HonoLulun palveluja arvostavan miehen. Mitä ikänä nuo palvelut ovatkin, sitä en halua tietää. Lähetän pojan sinne, tarpeen vaatiessa, itse ottamaan asiasta selvää.

  Mitä kaikkea minun täytyykään nyt ryhtyä puuhastelemaan? Lelukaupassa pitänee käydä ja neuloa villahousut, sillä mökin lattiat ovat aika vetoiset. Joutuuko tässä tilanteessa hankkimaan lehmän vai juoko tuon ikäinen lapsukainen kaupan maitoa? Navettaa ei kylläkään ole. Voi, voi. Onneksi on sentään tuliterä pesukone.

  Uusia, ennalta arvaamattomia pulmia on nyt niin paljon ratkaistavanani, että taidan noutaa kellarista, kehdon lisäksi, seljaviinipullon. Ajatukseni eivät tunnu klaaraantuvan kahvikupin voimalla.

  terveisin Vaarinmökin ikäneito"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta Vaarinmökin ikäneito. Nykyisin sanotaan että "elä hetkessä", "elämä kantaa" näitä kun vain ajattelet niin kaikki asiat hoituvat uuden asukkaan huoltajana. (Lehmän voi laittaa parvekkeelle jos sellainen on.)

   Poista
 2. Siellähän se oikea kasvattaja pojalle löytyi!!

  VastaaPoista
 3. Kunhan ei täällä uusi äiti alkaisi kovin ´´kuppia´´ kääntelemään. Toisessa kodissa kuppi kääntyy vain taikavoimin.Heh. Terveisiä Pikku-Kepposelta veljelle. (Veljen blogissa ei ole NIMI/ URL vahtoehtoa niin en voi kommentoida sinne )

  VastaaPoista
 4. Kyllä on molemmille löytynyt hyvät kodit. Erilaiset ja varmaan on jännittävä katsoa lasten eloa ja oloa uusissa kodeissaan.. Ihastus

  VastaaPoista