tiistai 6. tammikuuta 2015

Maitotonka viinipussin hanasta


Ps. Hana ei ole takana näkyvästä laatikosta


Tarvitaan tämän mallinen hana viinipussista, klemmarista väännetään sangat ja napista tai nepparista tulee kansi. Tässä otin nepparista kiristimenä olevan rautalangan irti, sopii nätimmin kanneksi.


Mattoveitsellä leikataan hana irti kiinnikkeestään, samoin leikataan sivuilla olevat punaiset osat, (niistä nostamalla hana avautuu.) Aukkoja voi tasoittaa hiomalla sopivan tasaiseksi.


Näihin aukkoihin voi työntää itsekovettuvaa paperimassaa, tai kuten tässä talouspaperia ja tapetinkorjausainetta tai vaikkapa paperia sekä Erikeeperiä.


Neulalla painetaan sivuille reiät kädensijoja varten. Klemmarista voi vääntää sopivat koukut tehtyihin reikiin, myös tippa pikaliimaa pitämään ne paikoillaan.


Nepparin puolikas liimataan kanneksi, johon lisäsin pahvista nostokahvan.Maalina Revellin askartelumaali no: 91 joka on hieman tummempi kuin hopeamaali.11 kommenttia:

 1. Kiitos ohjeesta! Muista lähettää tämä mainio vinkki HS:aan.

  VastaaPoista
 2. Kyllä vinkki lähti myös Hesariin ja laitettiin hieman vinkkiä mukaan mitä voikaan tehdä laatikosta, vaikka kylmähuoneen Hannukkalan taloon.

  VastaaPoista
 3. Voi miten hieno! Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno tonkka! Tulee lapsuus mieleen. :) Lähetä ihmeessä vinkki myös Nukkekoti-lehteen. Seuraavan numeron juttujen jättöpäivämäärä on 15.1.

  VastaaPoista
 5. Te ha quedado perfecto!! Gracias por enseñarnos como lo has hecho!!
  Besos.

  VastaaPoista
 6. Oih, juuri tuollaisesta äitini haaveili. Leivinuunin päällä onkin tyhjä hanapakkaus roskiin vientiä odottamassa, mutta enpäs sitä roskiin heitäkkään! Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 7. Kätevä ohje. Taidan koittaa jahka saan pöntön tyhjennettyä :)

  VastaaPoista
 8. Laitoithan tämän Hesarin kilpailuun!!! Tosi hieno!

  VastaaPoista
 9. Tämä on hieno! Täytyykin itsekin tehdä tällainen, kunhan saan tönikän tyhjäksi...

  VastaaPoista
 10. Pahus. Siinä pöntössä ei ollutkaan tuommoista hanikkaa. Pitä hankkia uusi pönikkä ;)

  VastaaPoista