sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Honolulu


Punaisen talon nimivalinta suoritettu: Honolulu, Turussa olleen, vanhan perinteisen miesten palvelutalon nimen mukaan.Koruja on vielä jäljellä!
Mailiksen nimi tuli useammassa ehdotuksessa esille, kuten Tuikun Maison Mailis, Kirsin Iloinen Mailis, Annen Mailiksen kammari ja Jossun Mailiksen tytöt. Siispä mainos kertoisi jo kenen tyttöjä talossa on töissä. Tämähän on tietenkin johtajattaren mieleen.
Maijan sekä Daerossin ehdottamat nimet ovat todella romanttiset sillä Misupesä ja Samettiruusu ovat oikein kiehtovia ja ajatuksia herättäviä tässä tapauksessa.


Tiian ehdotus Hauskat hekumat tai Hempeät hekumat sekä AinoS laittama Kuumakallen hoitola ovat mielestäni jotenkin kiihkeitä tunteita helpottavia palveluita tarjoava talo, Herraintalo on Merjan ehdotus ja siis erinomaisesti sopisi myös tähän taloon. Viivi laittoi mielenkiinoiset Wirkistyksen majatalo tai Herrasklubin riemula, nimissä on hienosti kerrottuna mitä kannattaa odottaa tulessaan asiakkaaksi.  

Villa Belladonna on Kissaemon ehdotus, tässä nimessä on jotain ihanan pehmeää ja hienostunutta. Anonyymin ehdotus La femme nue, siis tyttö ilman vaateita on kyllä jo mainoksessa oven ulkopuolella, joten tarkoitus talon käytöstä näkyy, siksi sopisi hyvin nimeksikin.


Punaisten lyhtyjen talo olisi aivan todellinen nimi tälle punaiselle talolle jota ehdotti Hannele.
Kipene laittoi kyllä historianhavinaa nimiehdotuksellaan Honolulu. Tiedättehän miten talossa työskentelevä Lulu innostui nimestä kuultuaan. Tässä nimessä on hieman syntisen paikan sointi.
Annen reippaat nimivalinnat ovat hauskat, Laaki ja Taivas, tai Helpotuksen Hovi, tai Iloa Poikkeaville, Mailiksen Kammari...

    
Valitsimme talolle nimeksi Honolulu, sekä markkinointi mielessä vierelle tekstit Mailiksen tytöt sekä Iloa Poikkeaville.Mailis haluaa juhlia tätä nimenvalintaa teidän kaikkien kommentin laittaneiden kesken ja pyytää osoitetietoja sähköpostilla:  jarmiina(at)yahoo.com
Laitamme pienen yllätyskirjeen tulemaan jokaiselle. 

Tässä osa esineistä mistä kokoan jokaiselle oman pienen keväisen yllätyksen!
Voitte itse tehdä lisää hedelmäjuomaa, ja laittaa juhlat pystyyn meidän kanssamme!

6 kommenttia:

 1. Voi miten hauskoja nimiehdotuksia :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita koruja, ja osuvia nimiehdotuksia!

  VastaaPoista
 3. Hyvä nimihän sitten löytyi! Itse olen lapsuuteni ja nuoruuteni viettänyt Turun seudulla, mutta olin kai sen verran lapsi ja nuori silloin, että Honolulusta en ollut kuullutkaan, eikä oikeastaan tuttavapiirissä ollut turkulaisia vanhuksia silloin.

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavia nimiehdotuksia kaikki! Viimeistään repesin kohdassa Laaki ja Taivas.

  Onnittelut kaikille luoville ehdottelijoille.

  VastaaPoista
 5. Aivan mahdottoman SUURI KIITOS, posti toi tänään mahtavan ja runsaan lähetyksen! KIITOS!

  VastaaPoista
 6. Tuhannet kiitokset aivan ihanasta paketista! Sieltä löyti vaikka mitä aarteita!

  VastaaPoista