torstai 18. huhtikuuta 2013

Loppuun käytetyt kuulakärkikynät


Netti on kaikkea ihanaa rakenneltavaa tulvillaan, kunhan osuu kohdalle! Löysin monia viehättäviä tulostettavia juttuja, joita piti heti kokeilla. Tämän sängyn osat ovat tulostettu ja liimattu ohuelle balsa levylle.


Tämä pieni kaunis lapsen sänky on tehty paperista, neljästä tulitikusta ja balsasta sekä yläreunoihin ja sisälle hieman maalia. Lisäksi patja, tyyny ja peite tehty kankaasta


Tehty prototyyppi lähtee tyttäreni Jarmiinan Keltaisenkauppalan pikkupojalle, luulen että hänellä ei vielä ole omaa sänkyä.
Itse en usein tee balsasta kuin koekappaleen, se menee kovin herkästi rikki ja lohkeilee. Suuri työ menee hukkaan jos tehty esine murtuu ja hajoaa eikä kestä käsittelyä.


Tein kauniita kansioita mihin voi laittaa talteen tärkeät paperit tai tehdä valokuva-albumin


Monenlaisia kuvakirjoja, passi ja paperinuket olivat kivoja löytöjä.


Ja vielä toinen kahvinkeitin. Materiaalina kaksi valkoista putkenpalaa ja kaksi kirkasta putkea sekä alustana pala puuta sekä kannessa pahvinpala. Vettä ja kahvia näkyy olevan, tässä veden nousuputki on vanupuikon pala, hyvin tuntuu toimivan.


Kahvinkeittimen osia löytyi kahdesta kuulakärkikynästä ja sen verran pätkää jäi kynistä jäljelle että sain kahville pumpputermoksen ja tavallisen termospullon.


10 kommenttia:

 1. Hienoja oivalluksia nuo kahvikeitin ja termokset, pitääkin alkaa purkaa kuulakärkikyniä ja katsoa mitä sisältä löytyy.
  Kehto on todella kaunis.

  VastaaPoista
 2. Hauskoja ideoita jälleen! Antiikkikehto on kaunis.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis kehto. Kahvinkeittimet taas hienoja!

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkisen upea lapsen sänky! Kahvinkeitin pitäisi itsekin värkätä, täytynee vähän käyttää vinkkejäsi.

  VastaaPoista
 5. Täältä löytyy myös aivan mahtavia ideoita! Kaikki tosi hienoja.

  VastaaPoista
 6. Aivan pyörryttävän ihana kehto!
  Ja aivan yhtä pyörryksissä olen paketista jonka sain vastaanottaa!!
  Siis mikä aarteiden tulva toinen toistaa ihanampia juttuja! Olen ihan liikuttunut - Kiitos ihan hirveästi!!

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana kehto. Mistä ihmeestä löysit sen tulostettavaksi. Kiitos vierailusta blogissani. Hyvää viikonvaihdetta. Halaus Kati

  VastaaPoista
 8. Oi, kuinka mainiot nuo kahvivermeet. Termarit ja keitin. Ihania ideoita!

  VastaaPoista
 9. Aloin heti katsella kuulakärkikyniäni "sillä silmällä", ei kai se niin noko nuukaa ole, vaikkei olisikaan vielä ihan loppuun käytetty...

  VastaaPoista
 10. Your cradle is just marvelous! The decopaged finish is just perfect and you have done a beautiful job of the assembly and of the construction. I love the ideas of the converted pens into coffee thermos's. I had thought to use this idea once for a water pitcher and couldn't figure out how to do the handle but I like how you cut your handle down to fit better. Good thinking! Your work is VERY GOOD!

  elizabeth

  VastaaPoista