perjantai 12. huhtikuuta 2013

Iloa poikkeavilleNäin on saatu uusi kyltti mainoksineen paikoilleen taloon, nyt tytöt ovat innokkaina palvelemaan asiakkaita, kaikin mahdollisin tavoin. Honolulu kuulostaa hieman kaukaiselta ja eksoottiselta paikalta.
Vaimot voivat sanoa miehilleen, joskus suuttuessaan että "mene vaikka hoholuluun" siitähän miehet saavat syyn lähteä hieman virkistäytymään tähän pieneen ilontaloon.  


Miehet ovatkin kokoontuneet terassille viettämään aikaa olut-tuopin ääressä. Mailis antaa kaikille talon nimiehdotuksia lähettäneille pienen kevätyllätyksen. Täällä on muutama kirje vielä odottamassa osoitetta. Toivomme osoitetietoja sähköpostitse: jarmiina(at)yahoo.com


Taiteilijantalon alakerrassa Ulla mummo sai uuden kahvinkeittimen, raastinraudan, vaakan ja jotain muuta pientä taloudessa tarpeellista.


Kahvinkeitin on tehty puupalasta, muoviputkista ja pahvista, pinnassa maali

7 kommenttia:

 1. On ollut yhtä iloa myös seurata tätä Honolulun rakentumista tasokkaaksi palvelutaloksi. Monet naurut on saatu - kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kyllä siellä kaikki houkutukset näyttääkin olevan ;)

  VastaaPoista
 3. Kahvinkeitin on mainiosti toteutettu. Kaikkea tarpeellista keittiöön on kertynytkin jo kivasti. Ja hauskat juhlat Honolulussa meneillään!

  VastaaPoista
 4. Tämä on niin piristävä projekti seurata, kiitos. Hauskan moniselitteinen tuo "iloa poikkeaville" :)).

  VastaaPoista
 5. Kiitos oikein ihanasta yllätyspaketista! Piristi mukavasti tätä harmaata sateista päivää! Oikein aurinkoisia mineilyhetkiä toivoo Hannele!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, ihana yllätyspaketti oli tänään postilaatikossa.

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kerta kaikkiaan suloisista pikku yllätyksistä!

  VastaaPoista