lauantai 8. helmikuuta 2014

Asentotaulu


"Nyt on jo levolle panon aika" sanoi Madam Mailis ja johdatti Sutenööri-Sulon taiteilijantalon makuuhuoneeseen. Siellä on leveä vuode ja isot peilit.


Sulo nosti laukusta matkatavaroitaan koska ajatteli että  hänen pitäisi antaa jotain tuomisia Mailikselle. Kukkia hän ei muistanut tuoda, kyllä hän lähetti niitä jo ennen joulua, saa riittää.


Mailis piteli kädessään kellotaulua jossa oli erilaisia asentokuvia numeroiden tilalla. "Tässäkö on sinun oppisi maailmalta? Meillä tehdään kyllä töitä kellon ympäri mutta ei siihen opetuskuvia kaivata!" Tähän Sulo kiirehti vastaamaan "Siksi minä toin mukanani poronsarvijauhetta ja Viakraa, ehkä näistä on apua naisillekin, en minä itselleni niitä ajatellutkaan"


"Tuossa yhdessä purkissa on Onnellisuus pillereitä, joten niitä voimme nauttia yhdessä" hehkutti Sulo. "Onko tuo apuväline sinulle itsellesi tarpeellinen?" utelee Mailis jo hieman empien miehen kuntoisuutta. Nyt Sulolle tuli kiire selittämään miten hänen miehuutensa kyllä kestää katsomista ja sen Mailis kyllä vielä selvittää perinpohjaisesti.


9 kommenttia:

 1. Jeskamandeera, että on kaikki mahdolliset värkit käytettävissä. Ja Sulonkin näin ihan kelteisillään Anjan hyppysissä. Jatkoa odotellen......:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaako näyttää ollenkaan Mailikselle kaikkia aarteitaan?

   Poista
 2. Nyt. Ei. Kyllä! Viakraa! Kaikkea :DDD

  VastaaPoista
 3. Tämän taitaa mennä nyt yhtä mahdottomaksi kuin meillä päin erään yli kahdeksankymppisen vaarin elämä. Lapsenlapset tilaavat vaarille Viagraa netistä ja sitten vaari juoksee mummojen ja hoitajien perässä kuin nuori ori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä miehistä on kyllä kuultu muuallakin, kysy vaikka vanhusten hoivakodin hoitajilta!

   Poista
 4. Täytyyhän se HonoLulu, miesten talo, olla hyvin varusteltu!! :D

  VastaaPoista
 5. Katsotaan pysyykö Viakrat purkissa vai katoaako illan pimetessä jonkin vanhemman, tuntemani mieshenkilön yksityiskäyttöön? Häntä kiinnosti myös nämä pienet purkit :)

  VastaaPoista