maanantai 24. helmikuuta 2014

Saatte suudella m .....

  
 
Minulla on ilo ja suuri kunnia julistaa Teidät aviopuolisoiksi.
Don Matteo kumartuu Suloa kohti ja kuiskaa muka hiljaa:
"Sulo nyt saatte suudella minun luvallani " ja vinkkaa silmää Mailikselle.

 


.... ja niinhän Mailis suutelee Suloa ...


Sulon pikkuveli Sauli katselee vierestä, miten hänen rakas veljensä saa papin siunauksen tuon vieraan naisen aviomieheksi. Kyllä häntä masentaa katsella vierestä tätä pussaamista ja kaikkea.


..... ja niinhän se suuteleminen jatkuu ...


 ... ja jatkuu .... nyt jo anoppikin katselee tätä pussailua hieman katkerana.
 
 
Erikoismies Jarmo oli ihan viileen rauhallisena, sillä mitä tuo pappi puhelee jostain vastuusta harteilla, muija se on joka niitä siihen lisää. Vaikka naisista on joskus jotain iloa on niistä enempi sitä itkua ja hammasten kiristystä.
 
 
Kyllä menee mahdottomaksi tämä nuorten suutelu, minun pikku Suloni on ihan alimmaisena ja kykenemättömänä vastustamaan tuota hirviötä joka ei anna edes kunnolla vetää  välillä henkeä, lopettakaa !...... melkein ääneen Anja - anoppi mutisee vihkiparin takana.

 
Geigar tuli tänne ystävättärensä keralla joten hän on todella iloinen näistä juhlista. Täällä voi tavata ehkä hyviä yhteistyökumppaneita joiden suosituksilla saattaa saada aina uusia laulukeikkoja ja muuta hyödyllistä.
 
 

Hyvä juhlaväki saanko esitellä

SULO JA  MAILIS SAARENPÄÄ  tuore aviopari.


Menkää ja tehkää toisenne onnellisiksi tästä eteenpäin.
Muistoksi saatte tämän punaisen vihkiraamatun, jota toivottavasti luette kun elämäntiellä tulee mutkia ja ainakin muistatte minut siitä ja tulette paremmalle mielelle.


Nyt sai Sulo uuden sormuksen koska edellinen on kadonnut, Mailiksella on myös samanlainen.


Bestman Esko halusi vielä kiittää Don Matteota liikuttavasta puheesta, sekä toivoi että morsian ja sulhanen muistavat nämä lausutut sanat myös tulevaisuudessa.

 

Samoin hän kutsui kaikki osallistumaan juhlaan joka vietetään Taiteilijantalon yläkerran huoneistossa missä HonoLulun tytöt ovat vuokralla. Tilaisuuteen toivotaan myös Don Matteon osallistuvan.


Tämän kutsun kuuli myös Mikki-kissa, joka oli ulkoilemassa viereisellä ruusupenkillä, hän saattaa tulla kuokkavieraaksi koska juhlissa on aina jotain syötävää.


 

4 kommenttia:

 1. Una boda preciosa!!!!!!! Y que contentos se ven todos los invitados!!!! Don Mateo es genial!!!
  Besos.

  VastaaPoista
 2. Loistavat häät ja onnellinen aviopari, häävieraista en uskalla sanoa samaa. MUtta ainakin kissa vaikuttaa tyytyväiseltä. Ehkäpä jatkoissa kaikki iloksi muuttuu, ihan kuten arhinmäellä Sotsissa :P

  VastaaPoista
 3. Niiska, niin herttaista.Toivon parille mitä sopuisinta tulevaisuutta.

  Ja muuten, nuo kissat! Ovat aivan ihania ja antavat omaa perspektiiviään asioille. Ja aina niin kiinnostuneita ajankohtaisista asioista.

  VastaaPoista
 4. No huh mä jo hetken pelkäsin, kuinka käy, mutta rakkaus voitti! Hiphiphurraa! Onnea Saarenpään parille.

  VastaaPoista