torstai 6. helmikuuta 2014

Vastaus suoraan......


Lopulta Mailis sai itsensä liikkeelle. Ponnahti kädet levällään Sulon kaulaan ja suuteli vastauksen suoraan hölmistyneen miehen huulille.
 

Sulosta tuntui kuin henki olisi loppunut, niin kiihkeä oli tämä Mailiksen vastaus. Nyt ei sanoja tarvittu, sillä kahden rakastuneen vartalonliikkeet toisiaan vasten, sydämen lyönnit toisiaan toistaen ja hengityksen yhä kiihtyessä, se oli maailman lumovoimaisin hetki.


Sulon odottama vastaus oli yhtä yllättävä kuin kusinen jälki hangella. Pelko mitä hän tunsi odottaessaan vastausta, häipyi kuin hanki joka auringon säteistä sulaa.


Lopulta hän tunsi jo hieman kiihkeyden helpottavan ja tuli jotenkin hätääntynyt olo, sillä Mailis ei tahtonut lopettaa tätä lemmenleikkiä. Ja hänen polvensa ovat jo ihan tulessa! APUA!


Lopulta Mailis kuiskaili Sulon korvaan jotain, mitä hän vielä haluaa selvittää ennen varmaa lupaustaan avioliittoon menosta. "Katsotaan sitä vielä myöhemmin, pidän silti tämän sormuksen jonka sinä annoit, kiitos siitä." sanoi hän.


Anu oli tämän ihanan tapahtuman todistaja. Hän iloitsee jo Madam Mailiksen puolesta, sillä nyt voidaan vaikka laajentaa tätä ilotalon toimintaa. Talon seinillä on paljon peilejä joiden kautta hän näki yhden asian, josta pitää vielä Madamen kanssa puhua. Miksi Sutenööri-Sulolla oli sormet ristissä kokoajan kun hän kosi Mailista?
5 kommenttia:

 1. :D Noh niin, helpotuksen huokaus - kelpashan se ukko!! Lähti täältä niin rehvakkaana ja varmana - ja näytti siellä panevan parastaan Mailiksen valloittamiseksi. Jotain sentään oppinut reissuillaan! Sulolla on nyt elämä pelissä...

  VastaaPoista
 2. Onnittelut!
  Olisiko se tuo Mailiksen vanha hääkuva mikä tuolla taustalla vielä on? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida olla, sillä hän odottaa edelleen sitä elämänsä Miestä, isolla M:llä

   Poista
 3. Tämähän menee jännäksi...

  VastaaPoista