lauantai 22. helmikuuta 2014

Vihitään kristilliseen avioliittoon...


 
Pappi Don Matteo on saapunut Sastamalasta vihkimään HonoLulun johtajatar Madam Mailiksen sekä Saarenpään Sutenööri-Sulon kristilliseen avioliittoon. Hänellä oli myös salkussaan juhlapuhe tähän tilaisuuteen.
 

Rakkaat Mailis ja Sulo, hyvät häävieraat.
Minulla on ilo toivottaa Teidät lämpimästi tervetulleiksi tähän ihanaan rakkaudentäyteiseen juhlaan.


Morsiamen toivomuksesta vihkiminen tapahtuu lumilinnan kappelissa.


Taiteilija miettii varmasti omaa kohtaloaan, sillä Mailis oli hänelle kovasti mieleinen vuokralainen, nyt voi ehkä tulla ongelmia tämän uuden miehen myötä?

 
Olemme tänään saaneet kunnian kokoontua todistamaan vuosisadan rakkaustarinan erästä tärkeää etappia, sillä vihdoinkin he vuosien etsimisen ja erossa olon jälkeen huomasivat, etteivät voi elää ilman toisiaan.

Maailman tuulet tuppaavat viemään meitä toisinaan erilleen, kunnes on aika kuunnella sydämen ääntä ja vastata siihen teoilla ja palata sen ainoan oikean luo, kun se vielä on mahdollista.


Mailis ja Sulo rakkautenne voima saa sateen väistymään, tuulet tyyntymään, surun pyyhkiytymään pois kasvoiltanne.


Anja - anoppi katselee tulevaa miniäänsä, miettien onko hänestä miehen pitäjäksi, vai ottaako vain huvittelun vuoksi. Minun kultapoikani Sulo kaipaa hyvää ja uskollista vaimoa eikä ketään "hepsankeikkaa."

 
Antakaa rakkauden tulla sydämiinne ja täyttää sen joka päivä.


Autonkuljettaja Jani katselee vahingoniloisena, miten taas yksi mies sai papin puheilla oman kohtalonsa avaimet vaimon taskuun.


Antakaa toisillenne aikaa ja myös anteeksi silloin kun on tehty väärin tai unohdettu.

Elovenan mielessä liikkuu mietteitä omista menneistä suhteistaan, jotka aina päätyvät  liian pian. Rakkaus on kuitenkin se voima mikä pitää suhdetta kasassa, jos molemmilla on tahtoa siihen.

Olette elävä todiste siitä voimasta, mitä Tosi Rakkaus tuo tullessaan, eivät etäisyys ja vuodet sitä voi hajoittaa.
 
 
Pappi ottaa käteensä rasian missä molemmille on omat sormukset, Mailis on käynyt ne ostamassa, sillä Sulo pääsi jo hukkaamaan itsehankkimansa kihlat.
 
 

5 kommenttia:

 1. Olipas kiva päästä mukaan vihkimistä todistamaan. Vieraiden mietteet herättivät hieman huvittuneisuutta, vaikka kaikenkaikkiaan tilaisuushan oli niin juhlava ja vakava... Ainakin tähän asti. Saa nähdä millaisiksi juhlat muodostuvat :)

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut niin vihkiparille kuin koko seurueellekin.
  Ainahan sitä monenlaisia mietteitä liikkuu noin merkittävän taphtuman ympärillä.

  VastaaPoista
 3. No nyt odotetaan mitä Mailis ja Sulo vastaavat toisilleen?`;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat talvihäät! Runsasta onnea avioparille! Sattui satamaan oikein lunta...
  Tämä on ollut mielenkiintoinen tarina, en tiedä aloitinko tarpeeksi kaukaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitäs aloittaa vuoden 2012 joulukalenterista ja Mailiksen saamasta luukusta, jotta pääsisit ihan alusta tähän tarinaan mukaan... ja sieltä luukku nro 24 :D

   Poista