maanantai 19. marraskuuta 2012

Kaakku taivas

Aikaisemmissa postauksissa on äitini tekemiä kakkusia, jotka oli aivan syötävän ihania. Tämä onkin nyt sitten vastaveto äidin kakuille.


Minulta löytyi nappilaatikosta näin ihanan näköisiä nappeja.


Ensimmäinen ongelma oli tummanvärin peittäminen, ensin kokeilin spray maalia mutta eihän se toiminut sitten ollenkaan. Joten lopulta luovutin ja otin siveltimen kauniiseen käteen ja akryylimaalilla sain valkoista kermavaahto pintaa.


Näin minulla oli joukko kermakakkuja, mutta pitäähän niihin nyt jotain väriä ja makua saada. Sekä keskellä oleva lankamainen osa ei sitten maalaantunut niin hyvin kuin olin toivonut.


Olin sitten vienyt äitille lainaan kaikki massa pötköt ja leipomis vietti oli päällä en voinut jäädä odottelemaan mokomia massapötköjä.


Kakuja koristelin sitten "vatuin" ja "mansikoin" Lisäksi minulla oli kaikenlaisia "marsipaani" koristeita joista sain aikaan komeita juhlakakkuja, onhan joukossa myös yksi bling, bling kakku. Suurin osa on kynsikoristeita joita olen käyttänyt. Etummaisen kakun piti olla kinuski kakku mutta jostain syystä kinuski on kärähtänyt ihan suklaan väriseksi, mutta mitä sitä öljyväriltä voi muuta olettaakaan.

2 kommenttia:

  1. Vau! Nappi oli kaunis ihan isenäänkin, mutta kyllä siitä tuli herkullinen kakkukin. Mahtava ja maittavan oloinen muodonmuutos!

    VastaaPoista