lauantai 3. marraskuuta 2012

Vieraileva mummeli


Tässä on ahkera mummo nypläämässä pitsiä, hieman pitää korjailla jäseniä koska ovat kovasti kangistuneet viimevuosina.Minäkin luulin että Ulla mummo oli tullut jo matkoiltaan, mutta tämä olikin hänen ystävänsä, joka tuli vain käymään vieraisilla. Kovasti mummo on pienentynyt sitten viime näkemän, nyt kun jalat ja kädet ovat kunnossa. Tämä herttainen mummeli joutuu lähtemään muualle, varmaankin joulun jälkeen.


Olen ihaillut toisten tekemiä huopatossuja ja mieleni on tehnyt hankkia sellaiset. Meillä on pehmeäkarvainen mustavalkoinen kissa josta leikkasin takkuja vatsan alta. Siinä ajatuksissani pyörittelin karvapalloa käsissäni ja siinä se oli: huopatossu. Nyt on kyllä odotettava kissaan uutta takkukasaa että saa sen toisenkin tossun!


En näin talvea vasten uskalla turhaan leikellä, että ei kissa ole kohta ihan karvaton jos tästä vielä innostun tekemään lisää tossuja.


Tämä surullisen näköinen kissa on nimeltään Mikki. Kissa kasvattaa talveksi aina paljon pitkiä karvoja, varsinkin häntäänsä sekä on muutenkin  pehmeäkarvainen, takkuja muodostuu helposti kun juoksee ulkona hiirien perässä.

2 kommenttia:

  1. Kissakarva huopatossu =D tipahdin penkiltä melkein kun nauroin tuolle tossulle! Hieno on tossu mutta Kisuparkaa :))) taidan lähettää harhan joululahjaksi niin ei vallan kaljuunnu...meidän mäyräkoira kiittää varmaan lyhytkarvaisuudestaan ettei joudu samaa kohtaloa kokemaan! hihihhiiii hauska!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos huomiosta, koitan olla repimättä takkuja hänestä näin talvella, ehkä kevväämmällä :)

      Poista